ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Πούλου: «Ο Περιφερειάρχης Στερεάς βάζει λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Φωκίδας, ενώ τα ιδιωτικά συμφέροντα τρίβουν τα χέρια τους!»

Γ. Πούλου: «Ο Περιφερειάρχης Στερεάς βάζει λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Φωκίδας, ενώ τα ιδιωτικά συμφέροντα τρίβουν τα χέρια τους!»

Γ. Πούλου: «Ο Περιφερειάρχης Στερεάς βάζει λουκέτο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Φωκίδας, ενώ τα ιδιωτικά συμφέροντα τρίβουν τα χέρια τους!»

«καλούμε τον Περιφερειάρχη να σταματήσει την απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων»

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώτα Πούλου, αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της για την απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φ. Σπανού, αναφορικά με την αναστολή λειτουργία του μοναδικού δημόσιου ΚΤΕΟ στη Φωκίδα, επισημαίνοντας πως κατέθεσε αναφορά στη Βουλή με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, ενώ κάλεσε τον κ. Σπανό «να σταματήσει την απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων»

Η ανακοίνωση της κ. Πούλου:

«Σειρά καταγγελιών από σωματεία εργαζομένων, τοπικά μέσα ενημέρωσης και παρατάξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας έχει προκαλέσει εδώ και ένα μήνα η Απόφαση του Περιφερειάρχη, κ. Σπανού, να αναστείλει την λειτουργία του μοναδικού δημόσιου ΚΤΕΟ στην Φωκίδα. 

Προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και να εξαναγκασθεί ο κ. Σπανός να δώσει εξηγήσεις, κατέθεσα ως Αναφορά στην Βουλή την σχετική Ανακοίνωση που εξέδωσε στις 16 Δεκεμβρίου η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), καθώς και την Επερώτηση που κατέθεσε για το θέμα αυτό η Περιφερειακή Παράταξη «Στερεά Υπεροχής» στις 15 Δεκεμβρίου, μέσω του Περιφερειακού Συμβούλου Φωκίδας, κ. Παρασκευά Δρόσου. 

Πραγματικό κόλαφο αποτελούν η Ανακοίνωση και η Επερώτηση, αφού φαίνεται καθαρά ότι ενώ ο ίδιος ο Περιφερειάρχης επιλέγει να εγκαταλείψει το δημόσιο ΚΤΕΟ Φωκίδας χωρίς προσωπικό, έρχεται στη συνέχεια να το διαλύσει με την προκλητική δικαιολογία της υποστελέχωσής του! Κερδισμένοι, φυσικά, και πάλι ημέτεροι επιχειρηματίες, που ως τοπικό ιδιωτικό μονοπώλιο, θα μαζέψουν όλα τα έσοδα που χάνει το Δημόσιο.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη να σταματήσει την απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων!»