ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτη κατασκευή στεγάστρου και βρυσών προχωρά ο Δ. Τανάγρας στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου

ΔΗΛΕΣΙ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Δήλεσι 

Στη κατασκευή στεγάστρου και βρυσών προχωρά ο Δ. Τανάγρας στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου

Στη κατασκευή στεγάστρου και βρυσών προχωρά ο Δ. Τανάγρας στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Τανάγρας, μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που βρίσκονται στην επικράτεια του, ξεκίνησε τις εργασίες για την κατασκευή τόσο του στεγάστρου όσο και των βρυσών στο Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και την αντιμετώπιση των καιρικών συνθηκών.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 52.590,21 € και θα καλυφθούν από ιδίους πόρους.

Στόχος των παραπάνω εργασιών είναι: 1)η κατασκευή δίριχτου μεταλλικού στεγάστρου μετά της κατάλληλης θεμελίωσης για την κάλυψη του προαύλιου χώρου του σχολείου, ώστε να προαυλίζονται προστατευμένοι οι μαθητές από τις καιρικές συνθήκες (από τον ήλιο και την βροχή) και 2)η κατασκευή 10 βρυσών στο προαύλιο για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

«Η Δημοτική αρχή δίνει άμεσα λύση σε προβλήματα που αφορούν τα σχολεία και τα παιδιά. Αφουγκραζόμενοι το αίτημα γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου, ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ουσιαστικές ανάγκες του σχολείου, συνεισφέροντας με τις εργασίες αυτές στην αναβάθμιση της σχολικής καθημερινότητας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για καλύτερο, πιο λειτουργικό και ασφαλέστερο σχολικό περιβάλλον καθώς και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων. Διατηρούμε “ανοιχτή” επικοινωνία με τους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων, έτσι ώστε τα αιτήματα συντηρήσεων και αναγκαίων παρεμβάσεων να υλοποιούνται άμεσα.»