ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΒγάζει στη σέντρα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο πρώην Νομάρχης Νίκος Στάμος

Βγάζει στη σέντρα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο πρώην Νομάρχης Νίκος Στάμος

Βγάζει στη σέντρα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο πρώην Νομάρχης Νίκος Στάμος

Για υποτίμηση προς το πρόσωπο του κάνει λόγο ο κ. Στάμος από Παπαθωμά και Σπανό

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Σπύρος Πέππας

Μέσα από ανάρτηση του στα social media ο πρώην Νομάρχης Βοιωτίας Νίκος Στάμος βγάζει στην σέντρα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ερώτηση του σχετικά με το τι έχει απογίνει η Πιλοτική Μονάδα Επεξεργασίας Στερεών Τοξικών Αποβλήτων κόστους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ κάνει λόγο και για υποτίμηση του από την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Στάμου:

Οι γιορτές πέρασαν. Η πανδημία καλά κρατεί και στην Περιφέρειά μας. Η ζωή συνεχίζεται μαζί και η προσμονή για μια καλύτερη χρονιά και οι προσδοκίες και οι ελπίδες για μια καλύτερη συμπεριφορά και δράση των εκλεγμένων σε όλη την κλίμακα της αιρετής ηγεσίας της χώρας. Ας μην ξεχνάμε τις υποχρεώσεις τους. Είναι λοιπόν υποχρέωση των εκλεγμένων της Περιφέρειας (ηγεσίας, παρατάξεων και συμβούλων) αλλά και των πολιτικών εκπροσώπων των νομών (Βουλευτών), εκτός και αν η σιωπή βολεύει, να απαντήσουν ή να ρωτήσουν να μάθουν αν δεν ξέρουν και στη συνέχεια να ενημερώσουν την κοινή γνώμη.

Τι απέγινε η Πιλοτική Μονάδα Επεξεργασίας Στερεών Τοξικών Αποβλήτων, που κόστισε περίπου 1,5 εκατ. € και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Life και την Ν.Α. Βοιωτίας; Λειτουργεί ακόμη στο Νομό Βοιωτίας ή έχει δοθεί σε άλλη περιοχή της χώρας;

Αν έχει δοθεί σε άλλη περιοχή (ή ίσως πόλη και μάλιστα χωρίς να έχει τοξικά απόβλητα) πως δόθηκε;

Πουλήθηκε και αν ναι πόσο ή χαρίστηκε;

Ενημερώθηκε η Ε.Ε για αυτά (αν έχουν συμβεί);

Δεν πειράζει που με υποτιμούν και δεν απαντούν (η Αντιπεριφερειάρχης και ο Περιφερειάρχης) για περισσότερο από 1,5 χρόνο. Καλά να είμαστε και εγώ θα συνεχίσω να ρωτώ.

No description available.