ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό των συνταξιούχων χωρίς σύνταξη αγροτών»

Γ. Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό των συνταξιούχων χωρίς σύνταξη αγροτών»

Γ. Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό των συνταξιούχων χωρίς σύνταξη αγροτών»

«Η Κυβέρνηση αρνείται επίμονα να απαντήσει για τις εκκρεμείς συντάξεις στο e-ΕΦΚΑ Αγροτών Λαμίας»

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών Στερεάς Ελλάδας.

Με την ερώτησή του, ο βουλευτής αναδεικνύει το προκλητικό ζήτημα των δυσλειτουργιών του ΕΦΚΑ Λαμίας, το οποίο έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καθιστώντας αδύνατη την εξυπηρέτηση των αγροτών και των συνταξιούχων του πρώην ΟΓΑ.

Κατόπιν αυτών, ζητά εκ νέου από τον αρμόδιο υπουργό να δώσει λύση τώρα στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της και η άμεση απονομή των συντάξεων, καλώντας παράλληλα να σταματήσει την ακατάσχετη υποσχεσιολογία και τον εμπαιγμό των συνταξιούχων αγροτών.

Επίσης, ζητά να δοθούν στην Βουλή, αναλυτικά στοιχεία για τις υποβληθείσες αιτήσεις συνταξιοδότησης ΕΦΚΑ Αγροτών κατά Περιφερειακή Ενότητα από το έτος 2016 έως και σήμερα, κατ΄ έτος από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης, αλλά και για τις μη ικανοποιηθείσες - εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια περί της υφιστάμενης κατάστασης στο ΕΦΚΑ Αγροτών Στερεάς Ελλάδας.