ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈκαναν «πλιάτσικο» σε καταστήματα στη Θήβα - Συνελήφθησαν δύο δράστες σε καταδίωξη της αστυνομίας

Έκαναν «πλιάτσικο» σε καταστήματα στη Θήβα - Συνελήφθησαν δύο δράστες σε καταδίωξη της αστυνομίας

Έκαναν «πλιάτσικο» σε καταστήματα στη Θήβα - Συνελήφθησαν δύο δράστες σε καταδίωξη της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο δράστες και αναζητούνται δύο συνεργοί τους

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Α.Τ. Θηβών προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών για διάπραξη κλοπής από κοινού.

Αναζητούνται δύο (2) ακόμα συνεργοί τους και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένα επιπλέον άτομο, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατόπιν ενημέρωσης από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν τέσσερα (4) άτομα, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο.

Ακολούθως και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, το εν λόγω όχημα μετά από σύντομη καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν δύο εκ των επιβατών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν παραβιάσει λίγη ώρα πριν, δύο (2) εμπορικά καταστήματα στη Δημοτική Αγορά της Θήβας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους, στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.