ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπεισοδιακή καταδίωξη Ρομά που έκλεβαν χαλκό στη Θήβα

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά που έκλεβαν χαλκό στη Θήβα

Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά που έκλεβαν χαλκό στη Θήβα

Συνελήφθησαν τρεις δράστες και αναζητείται ένας ακόμη

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, λίγο μετά τη 01:00 π.μ., η αστυνομία, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, έκαναν σήμα σε Ι.Χ.Ε. να σταματήσει, στη διασταύρωση του Νεοχωρακίου όμως το αμάξι δεν σταμάτησε, αύξησε ταχύτητα και ξεκίνησε μια επεισοδιακή καταδίωξη από την αστυνομία στην παλιά εθνική οδό Θηβών – Ελευσίνας.

Οι δράστες, που φαίνεται πως είναι Ρομά και είχαν κλέψει χαλκό από την ευρύτερη περιοχή του Νεοχωρακίου Θηβών, φτάνοντας στο ύψος του Μόρνου, πριν τις Ερυθρές, έκαναν αναστροφή και ξεκίνησαν να κατευθύνονται προς την Θήβα. Ένα περιπολικό όχημα, στη προσπάθεια να σταματήσει την πορεία των δραστών, τους έκλεισε τον δρόμο, όμως οι δράστες εμβόλισαν το περιπολικό και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους προς την Θήβα. Λίγα μέτρα αργότερα ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και στη γέφυρα του Ασωπού ποταμού προσέκρουσαν στα προστατευτικά σίδερα, δίνοντας έτσι τέλος στην επεισοδιακή αυτή καταδίωξη.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τους τρεις δράστες ενώ ο τέταρτος κατάφερε να ξεφύγει. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένουν εκτός κινδύνου.

© ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ ΕΠΕ.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες