ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟλοκληρώθηκε η κατασκευή 8 παιδικών χαρών στο Δήμο Ορχομενού

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή 8 παιδικών χαρών στο Δήμο Ορχομενού

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή 8 παιδικών χαρών στο Δήμο Ορχομενού

«Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών αλλά και δική μας προεκλογική δέσμευση, γίνεται έργο»

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η κατασκευή οχτώ παιδικών χαρών ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ορχομενού, τόσο στον Ορχομενό όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Τα έργα αυτά έχουν ως στόχο να προάγουν την άθληση, το παιχνίδι αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Σύγχρονα και ασφαλή όργανα στις νέες παιδικές χαρές

Οι 8 παιδικές χαρές είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα και ασφαλή όργανα, είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για την ομαλή πρόσβαση των παιδιών με κινητικά προβλήματα και η κατασκευή τους ακολουθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Το Δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού ήδη έχει ψηφίσει τον Κανονισμό λειτουργίας των παιδικών χαρών και έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες πιστοποίησης για την οριστική τους παράδοση.

Υπόθεση όλων των δημοτών κάθε ηλικίας αποτελεί πλέον η προστασία των παιδικών μας χαρών από φθορές, βανδαλισμούς και καταστροφές.

Οι 8 παιδικές χαρές έχουν κατασκευαστεί στις παρακάτω περιοχές:

Ορχομενού, Ακραιφνίου, Κάστρου, Παύλου, Αγίου Δημητρίου, Διονύσου, Καρυάς και Αγίου Ανδρέα.

«Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών αλλά και δική μας προεκλογική δέσμευση, γίνεται έργο παρά τις οικονομικές πιέσεις και καθυστερήσεις που δέχεται η αυτοδιοίκηση λόγω της υγειονομικής κρίσης», τόνισε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη. «Εντείνουμε τις προσπάθειές μας στην κατεύθυνση της αλλαγής της πορείας του δήμου μέσω του σχεδιασμού, της διεκδίκησης και της υλοποίησης έργων που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και στην αναπτυξιακή ανάταση του δήμου μας».