ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε τον Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε η Δήμαρχος Ορχομενού

Με τον Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε η Δήμαρχος Ορχομενού

Με τον Υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε η Δήμαρχος Ορχομενού

Συζήτησαν για τη χρηματοδότηση έργων κυρίως αγροτικής οδοποιίας στα ιδιόκτητα κτήματα του δήμου αλλά και γενικότερα θέματα αγροτικής ανάπτυξης του δήμου.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Τη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, η Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Βούλα Καράλη, συνοδευόμενη από τον χωρικό αντιδήμαρχο Ακραιφνίας Κώστα Ζυγογιάννη και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού Βασίλη Τσαγαλά, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ορχομενού, η κ. Καράλη ευελπιστεί σε μια στενή συνεργασία και την συμπαράσταση του νέου υφυπουργού του ΥΠ.Α.Α.Τ Γιάννη Οικονόμου, για την επίλυση προβλημάτων του χώρου και την προώθηση σημαντικών αγροτικών έργων στο δήμο.

Η Δήμαρχος Ορχομενού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ενημέρωσε για τρέχοντα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν το δήμο και έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Ο κος Οικονόμου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του δήμου για την πορεία κατασκευής του νέου έργου κλειστών αγωγών στα κτήματα του αναδασμού στον Ορχομενό το οποίο βρίσκεται στη φάση των απαλλοτριώσεων.

Παράλληλα συζήτησαν για τη χρηματοδότηση έργων κυρίως αγροτικής οδοποιίας στα ιδιόκτητα κτήματα του δήμου αλλά και γενικότερα θέματα αγροτικής ανάπτυξης του δήμου.