ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΦθορές προκάλεσαν νεαροί στο 7ο Δημοτικό Λιβαδειάς - Πραγματοποιήθηκαν 3 προσαγωγές

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Αστυνομία  Λιβαδειά 

Φθορές προκάλεσαν νεαροί στο 7ο Δημοτικό Λιβαδειάς - Πραγματοποιήθηκαν 3 προσαγωγές

Φθορές προκάλεσαν νεαροί στο 7ο Δημοτικό Λιβαδειάς - Πραγματοποιήθηκαν 3 προσαγωγές

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς στη περιοχή Αγ. Φανουρίου κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς πως ομάδα νεαρών προκαλέσαν καταστροφές και φθορές στο σχολικό συγκρότημα.

Αμεσα στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη η οποία προσήγαγε τρία άτομα και τα οδήγησε στο τμήμα. Έξαλλοι οι γονείς τους έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, που μάλλον ειδοποιήθηκαν από τους άλλα τρία άτομα που ήταν στο χώρο του σχολείου μαζί με αυτούς που προσήχθησαν. Σε ερώτησή τους τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί κρατούνται τα παιδιά δεν έπαιρναν απάντηση. Τότε ειδοποίησαν και προσήλθε δικηγόρος στο Α.Τ. Λιβαδειάς ώστε να μάθει τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον Διευθυντή του σχολείου ώστε να ταυτοποιήσει αν οι τρεις νεαροί τους οποίους είχαν προσαγάγει επρόκειτο για τους νεαρούς που είχαν προκαλέσει ζημιές στο σχολικό συγκρότημα. Ο Διευθυντής δεν αναγνώρισε τα συγκεκριμένα άτομα που είχαν προσαχθεί.

Μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν οι αστυνομικοί άφησαν ελεύθερους τους τρεις νεαροί τους οποίος είχαν προσαγάγει. 

Οι νεαροί που αναφέρονται στο παρών κείμενο δεν είναι αυτοί που προκάλεσαν τις ζημιές στο 7ο Δημοτικό. Το ρεπορτάζ επιδιώκει να αναδείξει ένα μείζον ζήτημα, τις φθορές σε σχολικά κτίρια, και να ευαισθητοποιήσει τόσο τις αρχές και τους αρμόδιους φορείς όσο και τους ίδιους τους γονείς ώστε να προστατευτούν τα σχολικά συγκροτήματα και να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν κανονικά όταν ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Διόρθωση

Οι τρεις νεαροί δεν συνελήφθησαν, όπως ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ, αλλά έγινε προσαγωγή από την αστυνομία.