ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΚατασχέθηκαν καλώδια και ταινία χαλκού αξίας 10.500 ευρώ στη Βοιωτία - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Κατασχέθηκαν καλώδια και ταινία χαλκού αξίας 10.500 ευρώ στη Βοιωτία - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Κατασχέθηκαν καλώδια και ταινία χαλκού αξίας 10.500 ευρώ στη Βοιωτία - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος - Κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού και ταινία χαλκού, συνολικού βάρους (510) κιλών και συνολικής αξίας (10.500) ευρώ

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαρτίου 2021 σε περιοχή της Βοιωτίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Α.Τ. Θηβών, οι οποίοι διενεργούσαν περιπολία στη περιοχή, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ήτοι ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν εντός επιχείρησης παλαιών σιδήρων (σκραπ), ιδιοκτησίας του ημεδαπού, με υπάλληλο τον αλλοδαπό, καλώδια χαλκού και ταινία χαλκού, τα οποία, όπως προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, είχαν αφαιρεθεί, το χρονικό διάστημα από 28-02 έως και 04-03-2021, από διάφορα φωτοβολταϊκά πάρκα της περιοχής.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια και ταινία χαλκού, συνολικού βάρους (510) κιλών και συνολικής αξίας (10.500) ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη των ανωτέρω φωτοβολταϊκών πάρκων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του/των δράστη/ών της κλοπής.