ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈκαναν «πλιάτσικο» σε γεωτρήσεις στη Θήβα - Συνελήφθη ένας δράστης και αναζητούνται άλλοι δύο

Έκαναν «πλιάτσικο» σε γεωτρήσεις στη Θήβα - Συνελήφθη ένας δράστης και αναζητούνται άλλοι δύο

Έκαναν «πλιάτσικο» σε γεωτρήσεις στη Θήβα - Συνελήφθη ένας δράστης και αναζητούνται άλλοι δύο

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (4) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής από αρδευτικές γεωτρήσεις, σε αγροτικές περιοχές της Θήβας

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Στα πλαίσια εμπεριστατωμένης έρευνας του Τ.Α. Θηβών, εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερις κλοπές αλλά και μια απόπειρα κλοπής από αρδευτικές γεωτρήσεις που βρίσκονται στη Θήβα.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη συνεργών του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν από τους τρεις δράστες, μεσημβρινές ώρες της 07-11-2020 και το χρονικό διάστημα από 30-03 έως 02-04-2021.

Πιο συγκεκριμένα, μετέβαιναν σε αρδευτικές γεωτρήσεις και αφαιρούσαν καλώδια χαλκού, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ για τη διευκόλυνση της παράνομης και εξακολουθητικής δράσης τους, χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μετάβασης και μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη τη Τρίτη 6 Απριλίου 2021 το πρωί στη Θήβα ο ημεδαπός που ταυτοποιήθηκε, διότι δεν είχε προβεί στην έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.